Informatie

Op 28 januari 2017 is de Stichting Supporters Belangen van ADO Den Haag opgericht. De nieuwe naam van de supportersvereniging van ADO Den Haag is Fan Club ADO Den Haag.

De supportersvereniging wil op allerlei vlakken initiatieven ontwikkelen die ten goede komen aan alle supporters van ADO Den Haag. In het eerste jaar zal onder andere het Fanzine nieuw leven ingeblazen worden en zullen een aantal evenementen georganiseerd worden. Daarnaast zullen uiteraard ook de belangen van de supporters naar de club en andere instanties behartigd worden.

Voordelen
De contributie bedraagt € 10,= per seizoen(Als je nu lid wordt ben je lid tot 1-8-2009). Voor dit bedrag ontvangen leden de volgende voordelen:
•Paar keer per jaar het fanzine
•Een origineel Fan Club welkomstgeschenk
•Een pasje van de Fan Club
•Korting in verschillende winkels ( op vertoon van je Fan Club pasje/Seizoen Club Card)
•Informatie over (komende) activiteiten
•Belangenbehartiging.
De lidmaatschapspas biedt onder andere de volgende kortingen:
•10% op merchandise van de Fan Club
•5% op de officiële merchandise van ADO Den Haag (alleen in de officiële Fanshop)
•20% bij Ed Alter sanitaire
•10% bij Music House in de Boogaard
•10% op alle ADO Den Haag artikelen bij Behangparadijs John van Zweden (bijvoorbeeld ADO Den Haag behang, vloerbedekking, dekbedden e.d.).