Kaartverkoop Thuis

Informatie ADO Den Haag – FC Utrecht
Met betrekking tot de thuiswedstrijd ADO Den Haag – FC Utrecht (zondag 20 september aanstaande, 12.30 uur) zijn onderstaande regelingen van kracht ten aanzien van kaartverkoop, parkeren en openbaar vervoer.

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt van zaterdag 29 augustus tot en met zaterdag 19 september bij alle TicketBox-verkooppunten.

Vanaf heden is het mogelijk om via internet ( http:// www.ado-denhaag.voetbalticket-shop.nl) een kaart aan te schaffen. Klik hier voor de internet verkoop.

Voor dit duel gelden onderstaande toegangsprijzen.

Aad Mansveld Tribune vak F, G, H
Volwassenen  € 22,-
Kinderen t/m 12 jaar € 15,00

Haaglanden Tribune vak L,N,O,P,R
Volwassenen  € 30,-
Kinderen t/m 12 jaar € 20,00

Familie Tribune vak U, V (ADO KIDS-vakken)
Volwassenen  € 20,00
Kinderen t/m 12 jaar € 14,00

LET OP: Minder validen kunnen hun toegangskaart uitsluitend aan de infokassa aanschaffen.

Parkeren
Op P4 is betaald parkeren van toepassing. De overige parkeerterreinen zijn bestemd voor de kaarthouders (zoals sponsoren). De kosten voor het parkeren bedragen 10 euro.

Openbaar vervoer
Vanaf de Randstadrail halte Forepark rijden op thuiswedstrijden gratis pendelbussen naar het stadion. HTM biedt op thuiswedstrijden aan alle supporters gratis vervoer per RandstadRail naar en van het ADO Den Haag Stadion. Om gebruik te maken van deze service dienen supporters een geldig toegangsbewijs (toegangskaart of ADO Den Haag Seizoen Club Card) te kunnen tonen. Alleen een ADO Den Haag Club Card (zonder toegangskaart) geeft dus geen recht op gratis vervoer. Deze regeling geldt niet voor de diensten van Connexxion.

Het ADO Den Haag Stadion is met openbaar vervoer via onderstaande lijnen bereikbaar.

HTM
• RandstadRail 4: halte Forepark. Zie voor actuele informatie www.randstadrail.nl

Connexxion
• Bus 33: halte NS Station Ypenburg