Lid worden kan door je naam, adres en telefoonnummer op te sturen naar:
ADO Den Haag Supportersvereniging
2503 AC Den Haag

Inschrijfformulier: Klik hier

De contributie dient overgemaakt te worden op:
gironummer 92 67 556
t.n.v. Stichting Supportersbelangen ADO Den Haag.

Vergeet daarbij niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden!Voordelen De contributie bedraagt € 10,= per seizoen(Als je nu lid wordt ben je lid tot 1-8-2010). Voor dit bedrag ontvangen leden de volgende voordelen: ·Paar keer per jaar het fanzine ·Een origineel Fan Club welkomstgeschenk ·Een pasje van de Fan Club ·Korting op merchandise van zowel de Fan Club als op de officiële merchandise van ADO Den Haag(alleen bij de officiële fanshop van ADO Den Haag op vertoon van uw Fan Club pasje of Seizoen Club Card 09/10) ·Korting in verschillende winkels ( op vertoon van je Fan Club pasje of Seizoen Club Card 08/09) ·Informatie over (komende) activiteiten ·Belangenbehartiging. De lidmaatschapspas biedt onder andere de volgende kortingen: ·10% op merchandise van de Fan Club ·5% op de officiële merchandise van ADO Den Haag (alleen in de officiële Fanshop) ·20% bij Ed Alter sanitaire ··10% op alle ADO Den Haag artikelen bij Behangparadijs John van Zweden (bijvoorbeeld ADO Den Haag behang, vloerbedekking, dekbedden e.d.).