Mobiele telefoon repareren

Ben je lid van fanclub Den Haag? Dan kun je nu je mobiele telefoon repareren met 50% korting bij Smartphone repareren Den Haag. Hiervoor dien je dan wel in het bezit te zijn van een erkend lidmaatschap van ADO en bij ons ingeschreven te staan, op deze manier kun je deze maand je mobiele telefoon repareren en heb je recht op deze fantastische korting.

We hebben namelijk een overeenkomst bereikt met dit bedrijf voor deze actie ten goede voor onze fans zodat ze gedurende de wedstrijden zoveel foto´s en video´s kunnen nemen in het stadion en zo de club in het hoog kunnen behouden. Een mobiele telefoon repareren kan soms nogal een duur liefhebberij zijn en omdat wij met onze fans meeleven hebben we dit voor elkaar gekregen voor jullie.

WAT MOET JE DOEN

Je kunt je mobiele telefoon hier bij ons brengen wij zorgen er dan voor dat deze opgehaald wordt door het bedrijf en gerepareerd wordt of je kunt zelf ook langs gaan bij GSM Paradise voor meer informatie kun je terecht op de site van het bedrijf GSM Paradise.nl en ze een telefoontje geven. Ben je niet in het bezit van een geldig lidmaatschap dan kunnen ze je ook helpen voor een scherpe prijs. Het bedrijf is gespecialiseerd in iPhone, Smartphones en Tablets met een snelle service en vlotte levering ook kun je hier terecht voor de allerleukste telefoonhoesjes en andere accessoires om je telefoon beschermt te houden.

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen en geven we je alle details over wat je moet doen om voor deze actie in aanmerking te komen. Heb je meer dan één mobiele telefoon? Geen probleem dit bedrijf kan het allemaal makkelijk aan en je kunt zoveel telefoons meebrengen als je wilt. Let op : de actie is alleen geldig gedurende deze maand.